Yvonne Oosterholt

Mediamiek Healer, Meditatie en Yoga docente, Reconnection en Reiki Master

Meditatie

Yvonne tijdens Meditatie

Een cursus voor mensen die zich moeilijk kunnen ontspannen en kennis willen maken met de meditatietechniek, of al wel een keer een Yoga of Meditatiecursus gevolgd hebben. Er is geen voorkennis nodig en de meditatielessen zijn voor alle leeftijden.

Weer samen in de meditatie ruimte
De lessen zijn na een lange periode on-line te zijn geweest, vanaf 5 september ‘22 weer in de meditatie ruimte aan de Frederiksweg 33, 9831 NJ, Aduard. 10 minuten voor tijd staat de deur open.

Meditatie cursus Eerste les Laatste les Aantal Bijdrage
maandag morgen ma 16 jan '23 ma 24 apr 13 €135
donderdag avond do 19 jan '23 do 20 apr 13 €135

Ontspanning door meditatie

De lessen bestaan uit een geleide meditatie en het leren loslaten van drukte en spanning om zo bij de rust en stilte te komen. Dit loslaten gaat gepaard met inzicht en innerlijke verzachting en leert je contact te maken met je werkelijke zelf en dat wat je werkelijk wilt. Mediteren in een groep heeft als groot voordeel dat je elkaars energie versterkt, waardoor er vaak een diepere meditatie mogelijk is dan wanneer je deze zelfstandig zou uitvoeren. Ook is het mogelijk een enkele les mee te doen om te kijken of het wat voor je is.

De meditatiecursus wordt elke week gegeven op maandagochtend in Aduard, nabij Groningen. Meditatie wordt ook gegeven in de Stilte Retraites die in de zomer maanden worden gehouden in België en Nederland. Zie voor meer informatie de agenda hieronder, of de agenda pagina.

Ontspanning door meditatie (gevorderde groep)

Mediteren in ruimte

Na een aantal cursussen gevolgd te hebben brengt deze gevorderdencursus meer stilte tijdens het mediteren en is er het zingen van een uitgebreide mantra. Door de diepte van de groep en diepgang van de meditatie wordt de stilte en rust in jezelf nog eens extra geactiveerd. De meditatiecursus wordt wekelijks gegeven op maandagochtend en donderdagavond in Aduard.

Meditatie maandagmorgen

maandag van 09:00 tot 10:00 uur
Data
16 januari 2023 tot 24 april (m.u.v. 27 feb, 10 apr.)
Bijdrage
13 lessen, € 135
Proefles
maandag 16 januari (om 08:45) (bijdrage: € 10,00)
Betaling
Eerste les contant of voor die tijd op bankrekeningnummer (op aanvraag) t.n.v. Y.E.M. Oosterholt ovv 'meditatie maandagmorgen'.

Meditatie donderdagavond

donderdag van 20:00 tot 21:00 uur
Data
19 januari 2023 tot 20 april (m.u.v. 2 maart)
Bijdrage
13 lessen, € 135
Betaling
Eerste les contant of voor die tijd op bankrekeningnummer (op aanvraag) t.n.v. Y.E.M. Oosterholt ovv 'meditatie donderdagavond'.