Yvonne Oosterholt

Mediamiek Healer, Meditatie en Yoga docente, Reconnection en Reiki Master

Meditatie online

Yvonne tijdens Meditatie

Een cursus voor mensen die zich moeilijk kunnen ontspannen en kennis willen maken met de meditatietechniek, of al wel een keer een Yoga of Meditatiecursus gevolgd hebben. Er is dus geen voorkennis nodig en de meditatielessen zijn voor alle leeftijden.

Online Cursussen
Ik geef de cursussen online zolang je binnen 1,5 meter afstand moet houden. De bijdrage is 90 euro voor de maandagmorgen en 96 euro voor de donderdagavond per lesblok. Als je keer niet mee kan doen kun je het inhalen op een andere les. Kan je 3x niet meedoen dan is het mogelijk te compenseren met een healing. Op deze pagina meer info over het meedoen met de online lessen.

De volgende cursussen worden op het moment aangeboden:

Meditatie cursus Eerste les Laatste les Aantal Bijdrage
maandag morgen ma 10 jan '22 ma 09 mei 15 €90
donderdag avond do 13 jan '22 do 12 mei 16 €96

Ontspanning door meditatie

De lessen bestaan uit een geleide meditatie en het leren loslaten van drukte en spanning om zo bij de rust en stilte te komen. Dit loslaten gaat gepaard met inzicht en innerlijke verzachting en leert je contact te maken met je werkelijke zelf en dat wat je werkelijk wilt. Mediteren in een groep heeft als groot voordeel dat je elkaars energie versterkt, waardoor er vaak een diepere meditatie mogelijk is dan wanneer je deze zelfstandig zou uitvoeren. Ook is het mogelijk een enkele les mee te doen om te kijken of het wat voor je is.

De meditatiecursus wordt elke week gegeven op maandagochtend in Aduard, nabij Groningen. Meditatie wordt ook gegeven in de Stilte Retraites die in de zomer maanden worden gehouden in België en Nederland. Zie voor meer informatie de agenda hieronder, of de agenda pagina.

Ontspanning door meditatie (gevorderde groep)

Mediteren in ruimte

Na een aantal cursussen gevolgd te hebben brengt deze gevorderdencursus meer stilte tijdens het mediteren en is er het zingen van een uitgebreide mantra. Door de diepte van de groep en diepgang van de meditatie wordt de stilte en rust in jezelf nog eens extra geactiveerd. De meditatiecursus wordt wekelijks gegeven op maandagochtend en donderdagavond in Aduard.

Meditatie maandagmorgen

maandag van 08:45 tot 09:45 uur
Data
10 januari 2022 tot 09 mei (m.u.v. 21 feb, 18 apr. en 2 mei)
Bijdrage
15 lessen, € 90
Proefles
maandag 10 januari (om 08:45) (bijdrage: € 8,00)
Betaling
Eerste les contant of voor die tijd op bankrekeningnummer (op aanvraag) t.n.v. Y.E.M. Oosterholt ovv 'meditatie maandagmorgen'.

Meditatie donderdagavond

donderdag van 19:45 tot 20:45 uur
Data
13 januari 2022 tot 12 mei (m.u.v. 24 febr. ; 5 mei)
Bijdrage
16 lessen, € 96
Proefles
woensdag 13 januari (om 19:45) (bijdrage: € 8)
Betaling
Eerste les contant of voor die tijd op bankrekeningnummer (op aanvraag) t.n.v. Y.E.M. Oosterholt ovv 'meditatie donderdagavond'.