Yvonne Oosterholt

Mediamiek Healer, Meditatie en Yoga docente, Reconnection en Reiki Master

Consulten in Heldervoelendheid

Heldervoelend Consult

De Consulten in Heldervoelendheid zijn persoonlijke gesprekken waarin ik gebruik maak van telepathie en mijn heldervoelend- en helderhorendheid.

Ik begin met een ontspannen meditatie, zittend op een stoel. Door het lichaam na te lopen kan ik informatie doorkrijgen over degene die tegenover mij zit door middel van heldervoelen en helderhoren. Tevens maak ik gebruik van het lezen van de aura. Er komt alleen dat door wat belangrijk is voor het helen van je Zijn en om steviger in het leven te staan. Alles wat ik doorkrijg is positief voor het veranderen van je eventuele vastzittende patronen; denken en doen. Soms geef ik hierna een korte behandeling, terwijl je op een stoel zit om het ook fysiek te reinigen.

De bijdrage voor een Consult in Heldervoelendheid is 55 euro. Het consult duurt een uur.

Soorten consulten

Naast de Consulten in Heldervoelendheid, kun je ook een individuele afspraak maken voor:

Soorten consulten Bijdrage
Consult in Heldervoelendheid 55
Satsang 55
Reikibehandeling 55
Kennismakingsbehandeling Reiki (30 min) 30
Reconnectieve Healing 55
Individuele les Meditatie of yoga 50
Meditatie les voor een kleine groep (maximaal drie personen) 60
Yoga- Zwangerschapsyoga (ook met partner, max drie personen) 60

Betaling en locatie

Betaling contant of voor aanvang van de lessen/afspraak. Banknummer op aanvraag t.n.v. Y.E.M. Oosterholt Aduard o.v.v. datum / dagdeel.

De locatie is Frederiksweg 33, Aduard. Telefoon: Yvonne Oosterholt 06-44182147 of mail naar info@yvonneoosterholt.nl. Zie verder de agenda.

Aangesloten bij CAT en lid van de vereniging Yogadocenten Nederland

Yvonne Oosterholt is aangesloten bij  CAT

Yvonne is aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten. CAT-therapeut nummer: CL1372-12-06-18. Daarnaast is ze lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland.
Lessen of Consulten worden door sommige ziektekosten verzekeringen vergoed. Op de website van je verzekering kun je nakijken of dit voor jou ook geldt.