Yvonne Oosterholt

Mediamiek Healer, Meditatie en Yoga docente, Reconnection en Reiki Master

Stilte Retraites 2018

Zomer Retraites door Yvonne in mei en juli 2018

Komend seizoen organiseert Yvonne een zomer retraite in mei en in juli 2018. De accommodaties zijn prachtig gelegen in natuurgebied ‘de Kalmthoutse heide’ in België, net over de nederlandse grens bij Roosendaal.

Jezelf opladen en tot jezelf komen

Deze retraites met yoga en meditatie zijn erg geschikt om jezelf weer op te laden, tot jezelf te komen en gewoon heerlijk een week te genieten van rust, yoga en meditatie. Op deze pagina staan meer details van de retraites. Je kunt je ook direct aanmelden via het aanmelding formulier. Je kunt je aanmelden voor de intensive via het intensive aanmelding formulier. Onderaan de pagina staan de contact gegevens van Yvonne.

Toelaten van de Stilte

Stilte Retraite met meditatie en Yoga

Een Retraite (in België of Nederland) laat je ervaren hoe het is om in het Hier en Nu te leven en de stilte toe te laten. Yoga en Meditatie zijn een dagelijks terugkerende activiteit tijdens de Retraites. Meditatie brengt je dichter bij jezelf en het geeft helderheid door de rust die je een gegeven moment van binnenuit ervaart. Yoga maakt de verbinding tussen je lichaam en je geest. Het brengt beiden in balans. Evenwichtigheid en rust zullen door de vloeiende Yoga en rustgevende ademhalingsoefeningen aangewakkerd worden.

Spanning loslaten

De Retraites helpen je spanning los te laten. Dat zal leiden tot gemoedsrust, heldere gedachten, emotionele evenwichtigheid en lichamelijke balans. De verschillende technieken die worden aangeboden, zorgen ervoor dat iedereen wel een methode vindt die hem raakt.

Gelukkig leven

Het geheim van een gelukkig leven is in het hier en nu aanwezig zijn, met volledige acceptatie van ieder moment zoals zich dat aandient. In de stilte retraites krijg je alle gelegenheid om dit te kunnen ervaren.

Agenda Retraites 2018

Dit is de lijst van de retraites die Yvonne in mei, juli en december 2018 geeft. Daaronder worden per retraite de details genoemd. De zomerretraites worden gegeven in Kalmthout, dat ligt net over de grens. Voor minimum inkomen is er een aangepast tarief.

Retraite Plaats StartDatum EindDatum
Eindejaars intensive Aduard wo 27 dec '17 zo 31 dec
Bezinning/stilte retraite Kalmthout vr 25 mei '18 vr 1 jun
Stilte Retraite Week Kalmthout vr 29 jun '18 vr 6 jul
Eindejaars intensive Aduard do 27 dec '18 ma 31 dec

Eindejaars intensive - Aduard (Nederland), december 2017

De intensive in december 2017 is bedoeld om het jaar meditatief af te sluiten. Met elkaar ontstijgen we de december maand tot een hogere energie in onszelf. De avonden beginnen met een yogales gevolgd door klankschalen en een meditatieles. De avonden zijn in stilte. Het is elke dag van 18:30 tot 20:30. De laatste avond delen we na afloop ervaringen met elkaar en een kop thee.

Datum
Bijdrage
Bijdrage voor deze retraite is 100 euro.
Informatie en Opgave

Je kunt je aanmelden via het intensive aanmelding formulier op deze site. Betaling graag voor aanvang van de intensive of contant op de eerste dag. Meer informatie (of opgave) via info@yvonneoosterholt.nl of via telefoon: (06)44182147 . Betaling op rekeningnummer (op aanvraag) t.n.v. Y.E.M. Oosterholt ovv ‘Intensive december’.

Bezinning/stilte retraite - Kalmthout (België), mei 2018

Kalmthout huis

Stilte Retraite met Satsang gesprekken, Meditatie, Yoga, Reiki, Reconnectie, schilderen en intuitieve ontwikkeling en de rust ervaren in het heide en bosgebied. In deze retraite is de stilte ervaring een belangrijk onderdeel. Het huis staat bij het natuurgebied ‘Kalmthoutse Heide’. Het is een prachtige locatie om tot bezinning te komen. Maaltijden vegetarisch en voor een groot deel biologisch. Een week om tot jezelf te komen.

Datum
Bijdrage
Bijdrage voor deze retraite is 695 euro.
Informatie en Opgave

Je kunt je aanmelden via het aanmelding formulier op deze site. Meer informatie via info@yvonneoosterholt.nl of via telefoonnummer: 06-44182147. Als je geen vervoer hebt, of niet alleen wilt reizen, kun je contact opnemen met Yvonne. Het is mogelijk om met andere deelnemers mee te rijden. De bijdrage graag overmaak en op rekening (op aanvraag) t.n.v. Y.E.M. Oosterholt, Frederiksweg 33, Aduard.

Stilte Retraite Week - Kalmthout (België), juli 2018

Retraite voor iedereen die verdieping zoekt. Met (Mindfulness) Meditatie, Yoga, Reiki , Reconnectie, schilderen, stilte en rust. De week zal grotendeels in stilte zijn. De maaltijden zijn vegetarisch en voor een groot deel biologisch. Het huis ligt midden in een natuurgebied de Kalmhoutse heide . Ook in deze retraite is de stilte-ervaring een belangrijk onderdeel. Een week om afstand te nemen van de drukte en verplichtingen van ons dagelijks leven.

Datum
Bijdrage
Bijdrage voor deze retraite is 695 euro.
Informatie en Opgave

Je kunt je aanmelden via het aanmelding formulier op deze site. Meer informatie via info@yvonneoosterholt.nl of via telefoonnummer: 06-44182147 Als je geen vervoer hebt, of niet alleen wilt reizen, kun je contact opnemen met Yvonne. Het is mogelijk om met andere deelnemers mee te rijden. De bijdrage graag overmaken op rekening (op aanvraag) t.n.v. Y.E.M. Oosterholt, Frederiksweg 33, Aduard.

Eindejaars intensive - Aduard (Nederland), december 2018

De intensive in december 2018 is bedoeld om het jaar meditatief af te sluiten. Met elkaar ontstijgen we de december maand tot een hogere energie in onszelf. De avonden beginnen met een yogales gevolgd door klankschalen en een meditatieles. De avonden zijn in stilte. Het is elke dag van 18:30 tot 20:30. De laatste avond delen we na afloop ervaringen met elkaar en een kop thee.

Datum
Bijdrage
Bijdrage voor deze retraite is 100 euro.
Informatie en Opgave

Je kunt je aanmelden via het intensive aanmelding formulier op deze site. Betaling graag voor aanvang van de intensive of contant op de eerste dag. Meer informatie (of opgave) via info@yvonneoosterholt.nl of via telefoon: (06)44182147 . Betaling op rekeningnummer (op aanvraag) t.n.v. Y.E.M. Oosterholt ovv ‘Intensive december’.